Ткач: На довиборах влада відпрацьовує сценарій фальсифікацій у 2015-му році

Ткач: На довиборах влада відпрацьовує сценарій фальсифікацій у 2015-му році

16.12.13 14:06 0 728
Фальсифікації на довиборах в 5-ти округах засвідчили, що влада продовжує ігнорувати Майдан та відпрацьовує сценаріїпроведення президентських виборів у 2015-му році. Про це заявив представник Громадянської Ініціативи «Третя Українська Республіка» Роман Ткач.
«Те, що відбулося на довиборах в 5-ти округах – це маленький сценарій виборів у 2015-му році. Взагалі, у цієї влади не має поняття «вибори»: ви там голосуйте під наглядом камер чи без них, а технології дій після закриття дільниць уже відпрацьовані. Вони не зважають на те, що десятки тисяч людей вийшли на акції протесту. Якби в них була логіка, то вони б могли подумати, що в разі цинічних фальсифікацій люди прийдуть під ЦВК», - зазначив він.
На думку Ткача, опозиційні політики, які займалися питанням довиборів, мають детально проаналізувати помилки та не допустити їх у майбутньому.
«Очевидно, що ситуації на довиборах було приділено мало уваги. Представники опозиції, які займалися їх організацією, мабуть розраховували, що влада не піде на фальсифікації, бо стоїть Майдан. Але ж зараз є 168 чинних депутатів із опозиційних фракцій, і лише незначна частина з них беруть участь у повсякденному житті Майдану. Близько 100 депутатів могли б бути на цих округах! А насправді, як видно з повідомлень ЗМІ, їх там було близько десятка. А де решта? В нинішній ситуації опозиції не можна розслаблятися, влада тільки на це й чекає», - підкреслив він.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12140
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Рахміль: Інтереси ...
Наступна новина: Співпраця з Китаєм може ...

КОМЕНТАРІ