Новини ГУ Міндоходів у Львівській області

Новини ГУ Міндоходів у Львівській області

16.12.13 17:22 0 1040
Платники податків Франківського районі м.Львова надають перевагу електронній звітності

В ДПІ у Франківському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівської області з початку року засобами електронного зв’язку для подання звітності скористалися 46,7% платників податку на прибуток та 32,7% платників земельного податку.
Прозвітувало в електронному вигляді платників єдиного податку - 28,57% юридичних осіб та 31,77% фізичних осіб. Платників податку на додану вартість – 96,83% юридичних осіб та 98,62% фізичних осіб.
Новим сервісом „Подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді” скористалися 4% громадян від загальної кількості поданих декларацій.
Шановні платники податків, для консультацій з питань подання звітності в електронному вигляді, отримання ключів електронного цифрового підпису запрошуємо в Центр обслуговування платників податків м.Львова за адресою: м.Львів, вул.Стрийська, 35, кабінет 136, телефони (032) 297-39-85, (032) 297-39-89.


Про актуальне за „круглим столом”

Днями в ДПІ у Франківському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області відбулася чергова зустріч з представниками малого та середнього бізнесу на актуальну тему: „Адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, популяризація сервісів Міністерства доходів і зборів України”.
Начальник податкової інспекції Іван Кравчук нагадав, що з 1 жовтня 2013 року Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного соціального внеску. Саме на адресу органів доходів і зборів надаються звіти про суми нарахованого єдиного внеску.
При поданні звітності в електронному вигляді необхідно використовувати цифровий підпис. З 1 листопада строк їх дії подовжений з одного до двох років.
„Щоб оцінити всі переваги електронного документообігу, платнику податків необхідно звернутись в територіальний орган Міндоходів та отримати безкоштовний цифровий ключ і програмне забезпечення” – відзначив Іван Володимирович.
Також звернув особливу увагу, що звіт, надісланий поштою, не вважається поданим.
У ході зустрічі учасники розглянули актуальні питання щодо сплати єдиного сціального внеску фізичними особами – підприємцями, які застосовують загальну систему оподаткування, самозайнятими особами та фізичними особами, які обрали спрощену систему оподаткування.
Наприкінці зустрічі керівник інспекції розповів про строки сплати єдиного соціального внеску роботодавцями та наголосив на продовженні конструктивного діалогу із усіма представниками бізнесу і громадськості.



Інформаційно –комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м.Львова
ГУ Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ДПІ у м. Чернівцях
Наступна новина: Standard & poor's оцінив ...

КОМЕНТАРІ