ДСО Хмельниччини пропонує взяти квартиру під охорону зі знижкою 50% на монтажні послуги

ДСО Хмельниччини пропонує взяти квартиру під охорону зі знижкою 50% на монтажні послуги

17.12.13 10:31 0 700
Під час новорічних свят багато людей від’їжджають зі своїх осель: хтось їде на гостини до родичів в інше місто, дехто — на відпочинок за кордон. Проте, залишаючи свою домівку без нагляду, кожен ризикує, повернувшись додому, побачити зламані замки, перевернуті речі та викрадені цінності.

Аби цього не трапилося, Державна служба охорони з 10 по 25 грудня проводить соціальну акцію «Квартира під охорону», мета якої захистити оселі громадян від непроханих «гостей». Для ознайомлення громадськості міста з даною акцією, до Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області було запрошено журналістів.

— Чисельність квартирних крадіжок збільшується в період новорічних свят та літніх відпусток. Велика кількість людей від’їжджає з міста та залишає домівки без нагляду. В цей час злодії активізуються і починають «працювати», — з таких слів розпочав зустріч з журналістами заступник начальника УДСО при УМВС України в Хмельницькій області, підполковник міліції Анатолій Йосипович Гонгало. — Варто пам’ятати, що жодні замки, броньовані двері чи найсучасніші склопакети злочинців не зупинять. Найнадійніший захист — це тільки озброєний наряд групи затримання.

Анатолій Йосипович розповів про системи охорони, які пропонують у ДСО та зазначив, що вони настільки надійні, що, навіть, якщо злодій намагатиметься проникнути до житла, сповіщувачі миттєво повідомлять про це на пульт централізованого спостереження.

Також, як повідомив заступник начальника Управління ДСО в Хмельницькій області, на Хмельниччині за одинадцять місяців цього року скоєно близько 300 крадіжок з осель.

— Досить складною є робота з розкриття квартирних крадіжок, що вчиняється кваліфікованими способами, коли господарів не було вдома, — зазначив Анатолій Йосипович. — 75 крадіжок вчинено шляхом підбору ключа, 26 — зломом серцевини замка, 25 — шляхом злому замка, через вікно злочинці проникали при вчиненні 26 квартирних крадіжок.

Тому, аби не стати жертвою квартирного злодія, Державна служба охорони організовує щорічну соціальну акцію «Квартира під охорону». З 10 по 25 грудня підрозділи ДСО зможуть взяти Ваше житло під охорону зі знижкою 50% на монтажні послуги.

Для отримання консультації про послуги ДСО необхідно зателефонувати за безкоштовним номером телефону 0 800 502 220 або 0 800 211 000. Також можна звернутися безпосередньо до Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області. Ми знаходимося за адресою: м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 6/1.

До речі, кількість охоронюваних приміщень з особистим майном громадян становить 3052, з яких — 2019 квартир та 909 — приватних будинків.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Епідемічна ситуація в ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ