Строковики, яких кинули на Київ, голодують, мерзнуть і вже серйозно хворі, – ЗМІ

Строковики, яких кинули на Київ, голодують, мерзнуть і вже серйозно хворі, – ЗМІ

17.12.13 08:19 0 845
Строковиків внутрішніх військ, які перебувають зараз у Києві, утримують у дуже поганих умовах: вони голодують, ночують у холодних автобусах і багато з них вже серйозно хворі.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст, головний редактор інтернет-видання «ОРД», Станіслав Речинський.

«Ті, хто перебувають у відрядженні в Києві, здебільшого вже серйозно хворі. Вони голодують. Вони сидять на сухому пайку, а то й без нього вже багато днів. Вони сплять в холодних автобусах. Їх примушують стояти по кілька годин в оточенні. І при цьому не дозволяють відлучатися в туалет. Під загрозою семирічного тюремного терміну. Багатьом доводиться мочитися просто в штани і продовжувати стояти на морозі. У багатьох в результаті серйозно хворі нирки. І це – вже на все життя», – розповів він про умови, в яких змушує нести службу бійців керівництво МВС.

«Демонстранти приносили вашим дітям картон під ноги, щоб було тепліше стояти. Батьки-командири до цього не додумалися. Їм тепло у своїх штабах та особистих іномарках. Навіть бійці «Беркута» поголовно хворіють, їх ніхто не лікує. Що вже говорити про строковиків внутрішніх військ», – додає він.

«Якщо ви хочете, щоб ваші діти повернулися додому живими і здоровими, будь-якими силами намагайтеся витягти їх з Києва. Придумуйте довідки про власні важкі хвороби, йдіть до Захарченка – робіть що завгодно. Тому що завтра вже може бути пізно. І ваш син повернеться до вас в труні або хворим на все життя», – звертається Станіслав Речинський до близьких і рідних бійців внутрішніх військ.

«Є іще одна небезпека. У Києві найближчим часом очікується велика провокація влади проти Майдану. Ваші діти стануть в цієї провокації першими жертвами. Буде або вибух автобуса з міліцією або напад бандитів, переодягнених у демонстрантів. Ця влада піде на все заради власного порятунку і не пошкодує нікого з ваших синів. Матері, об’єднуйтеся в Комітети солдатських матерів, йдіть до Захарченка, вимагайте повернення дітей додому. Або просто приїжджайте в Київ і забирайте їх силою. Для Захарченка, для міліцейських начальників, для політиків ваші діти – лише гарматне м’ясо, яке вони вже вбивають. І будуть вбивати далі. Крім вас – їх ніхто не пошкодує», – констатував Станіслав Речинський.

«Мені здається, що Захарченка в результаті повинні розтерзати батьки тих міліціонерів, які зараз стоять в Києві. Такого скотинячого ставлення до особового складу в Україні не було ніколи», – пише Станіслав Речинський. «Товариш зустрів в аптеці в центрі беркутівця, який ледве тримався на ногах. Просив у аптекарки найдешевші жарознижуючі ліки, тому що у нього температура під сорок, і у декількох його товаришів – теж. Саме тому в Київ зараз звозять військових. Міліція хвора і деморалізована. Але навіть використання «ВВ» у місті в мирний час – протизаконно. А вже армії і поготів», – додає головний редактор «ОРД».



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі дружні ...
Наступна новина: У закладах ...

КОМЕНТАРІ