«ЕРА» назвала заяву оператора про викривлення «емоційним зривом»

«ЕРА» назвала заяву оператора про викривлення «емоційним зривом»

17.12.13 08:38 0 780
ТРК «ЕРА» вважає заяву свого оператора про незгоду з редакційною політикою «емоційним зривом» і просить політиків та прокурорів не втручатися в роботу компанії.

Про це йдеться у заяві ТРК, наданій «Українській правді».

На каналі нагадали, що вони уже 12 років працюють в Україні і завжди намагались витримувати журналістські принципи.

«В різні важкі періоди історії нашої країни ТРК «ЕРА» завжди була на передовій. Ми можемо допустити окремі емоційні зриви наших колег, журналістів і операторів в соціальних мережах, оскільки ситуація в країні не адекватна та напружена», – йдеться в заяві.

«Але ми ніколи не допускали та не допустимо використання нас, як журналістів і як бренда ТРК «ЕРА», політиками, у власних нечистоплотних ігрищах», – заявили у ТРК.

«Розкручування» емоційного зриву оператора Романа Малка на каналі називають «політтехнологією», яка «не має нічого спільного зі свободою слова».

«Вважаємо запити народних депутатів спробою втягнути Генпрокуратуру в формування редакційної політики телекомпанії «ЕРА», – заявляють журналісти.

«Заявляємо, що ніякі народні депутати, голови комітетів Верховної Ради, які часто виступають в ефірі ЕРА, а також слідчі ГПУ, не будуть втручатися в редакційну політику ТРК «ЕРА», – застерегли в заяві.

Оператор ТРК «ЕРА», який чомусь представився оператором Першого національного, заявляв у своєму Facebook, що канал викривлено висвітлює події в Україні і журналістів змушують перекручувати інформацію.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ