Ще двоє сиріт на Яворівщині знайшли маму й тата

Ще двоє сиріт на Яворівщині знайшли маму й тата

17.12.13 10:21 0 719
Маленькі сестричка з братиком, які є сирітками, стали членами великої родини в селі Домажирі Яворівського району Львівської області, де з літа цього року діє Дитячий будинок сімейного типу.

Про це повідомив 16 грудня, власкор IA ZIK з посиланням на дані Яворівської РДА.

Братика та сестричку в цю родину офіційно скеровано, згідно з розпорядженням голови Яворівської РДА Миколи Романюка.

Отож у Дитячому будинку сімейного типу в селі Домажирі святого Миколая вже зустрічатимуть разом аж шестеро хлопчиків та дівчаток, мамою та батьком для яких стало молоде подружжя Галини та Ігоря Розлуцьких.

Галина Розлуцька є уродженкою міста Яворова.

Маючи престижну роботу у Львові, молода жінка разом з чоловіком вирішили очолити Дитячий будинок сімейного типу, зведений коштом спонсорів у селі Домажирі, що на Яворівщині.

Про цю подію ЗМІ влітку нинішнього року навперебій сповіщали, акцентуючи найперше увагу читачів та телеглядачів, як хліб-сіль при відкритті Дитячого будинку сімейного типу на Яворівщині з помпою вручали міністрові соціальної політики України Наталії Королевській та голові Львівської ОДА Вікторові Шемчуку, що пани сказали, як виступали. А про Галю й Ігоря – одним рядочком, мовляв, четверо сиріток взяли за своїх, та це ще не кінець.

Нагадаємо, що IA ZIK ще з квітня ц. р. детально інформував про хід спорудження Дитячого будинку сімейного типу в селі Домажирі: як земельну ділянку відводили, як освячували наріжний камінь, як будували, як яворівська районна влада розшукувала порядне подружжя, яке б могло замінити сиротам маму й тата. Адже звести такий дім без копійки бюджетних надходжень, коштом доброчинців, – складна справа.

Те, що батьками сиротам стали Галина та Ігор Розлуцькі, яворівчан не здивувало: знають це подружжя, як добрих християн, порядних людей.

У будинку, зведеному за зібрані гроші під час благодійного марафону, є вісім кімнат, чотири санвузли, кухня й вітальня, де може жити 14 осіб.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ