В Києві студенти пікетуватимуть офіс «РИА Новости» через брехні Кисельова

В Києві студенти пікетуватимуть офіс «РИА Новости» через брехні Кисельова

17.12.13 09:50 0 775
16 грудня, о 12:00 студенти вийдуть на протест під стіни офісу українського представництва інформаційного агентства «РИА Новости».

Про це повідомили активісти Євромайдану у Facebook.

«Ні для кого вже не секрет, що майже весь російський інфопростір, який стає все більш заангажованим, формує однобоко негативне висвітлення подій Євромайдану для своїх жителів. Крім того, відомий своїми шовіністськими поглядами Дмитро Кисельов нещодавно став очільником російського агентства міжнародної інформації «РИА Новости». Саме його телеефірам ми завдячуємо перлам про «варварськи» налаштованих українських мітингувальників з «пустотою в очах». Призначення Кисельова на посаду директора головного інформаційного агентства Росії – перший крок до створення потужного Міністерства пропаганди», – заявляють організатори акції.

За їхніми словами, саме тому вони будуть пікетувати офіс «РИА НОВОСТИ» та проведуть флешмоб, аби засудити обмеження свободи слова в Росії та неправдиве висвітлення теперішніх подій в Україні.

Нагадаємо, Дмитро Кисельов на російському телебаченні в черговий раз облив брудом український Євромайдан. Так, в останньому випуску «Вести недели» Кисельов розповів про антисанітарію на Майдані і занепад Києва.



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові працівники ДАІ ...
Наступна новина: У Будинку профспілок ...

КОМЕНТАРІ