Чернівецька область: за останні три доби виникло п’ять пожеж

Чернівецька область: за останні три доби виникло п’ять пожеж

17.12.13 12:33 0 843
13 грудня в селі Тернавка Герцаївського району виникла пожежа в житловому будинку місцевої мешканки 1952 року народження. Сталося загорання матрацу, який домовласниця поставила на піч. Через це виникло сильне задимлення. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежа самоліквідувалася. Жінку з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовано до Герцаївської центральної районної лікарні міста Герца, стан задовільний.

15 грудня в місті Хотин по вул. Федьковича горіла господарська будівля. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин. Бійці ДСНС оперативно локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Завдяки цьому вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташований житловий будинок. На пожежі вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області сталося 5 пожеж, під час яких вогнеборці врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Шервуд очолить "Тоттенхем"

КОМЕНТАРІ