В Луцьку святий Миколай побував в гостях у юних шашкістів

В Луцьку святий Миколай побував в гостях у юних шашкістів

17.12.13 13:17 0 839
Дух боротьби, радість перемог, гіркота поразок панували у 38 юних учасників шашкового турніру, присвяченого Дню Святого Миколая, який відбувся 14 грудня.

Щорічно організатором цих змагань для дітей виступає шахово-шашковий клуб «Біла тура» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та громадська організація «Ми плюс».

Згідно положення до участі допускались усі охочі діти шкільного віку м. Луцька та районів. Серед них були шашкісти, які відвідують секції в клубі «Біла тура» та в клубах за місцем проживання населення.

Змагання проводились за швейцарською системою у сім турів. Результати 4 туру показали кращий результат у 9 його учасників, які й продовжили боротьбу лідерства. Без єдиної поразки 7 очок з 7 можливих набрав Слісаренко Максим (м. Луцьк), який і посів перше місце. Друге і третє місця, набравши по 5,5 очок (послідовність визначена кращим коефіцієнтом), поділили між собою Волох Олександр (м. Ківерці) та Лучинський Богдан (м. Луцьк).

Кращий результат серед дівчат показали: перше місце – Моцпан Марія з с. Усичі, Луцького району (4,5 очка з 7). Друге і третє місце розділили Моцпан Світлана (с. Усичі) та Павлюк Дарина (м. Луцьк), набравши 3,5 очка із 7 (послідовність визначена згідно положення за кращим коефіцієнтом).

Переможці змагань були нагороджені дипломами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а солодощі від Святого Миколая подарувала всім учасникам турніру громадська організація «Ми плюс».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: Чернівці: Профілактика та ...

КОМЕНТАРІ