На Волині вчасно та у повному обсязі виплачуються пенсійні та соціальні виплати

На Волині вчасно та у повному обсязі виплачуються пенсійні та соціальні виплати

17.12.13 15:21 0 806
Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Курилюк взяв участь у загальнодержавній селекторній нараді з питань реалізації соціальної політики.

Функціонування соціальної сфери, зокрема, забезпечення пенсійних та соціальних виплат – головне з питань, які розглядалися під час селекторної наради Міністерства соціальної політики.

Олександр Курилюк доповів, що більше 130 мільйонів гривень для виплати державних соціальних допомог в область надійшли 6 грудня і до 11 грудня в повному обсязі забезпечена їх виплата банківськими установами. Також у межах графіків виплачуються і пенсії. Щоправда, в окремих районах області одержувачам, яким виплачуються ці виплати через підприємства поштового зв’язку, отримання коштів буде забезпечено до 17 грудня 2013 року, що зумовлено процедурою обробки виплатних документів та режимом роботи поштових відділень в сільській місцевості.

Цього року на соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затверджено кошти в сумі понад 73 млн грн. На асигнування профінансовані в повному обсязі. Однак, за напрямом "Компенсація сім'ям з дітьми на видатки на безплатне харчування дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" на 1 грудня 2013 року утворилась кредиторська заборгованість в сумі близько 7 млн грн. Від Міністерства соціальної політики України отримано інформацію, що додаткові кошти будуть виділені до кінця цього року.

Олександр Курилюк також поінформував, що заборгованість із виплат допомоги по безробіттю відсутня. Також упродовж 10-11 грудня обласним фондом страхування на випадок тимчасової втрати працездатності спрямовано понад 12 мільйонів гривень на оплату «декретних», допомог на поховання та лікарняних.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Режим Януковича втрачає ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ