У Волинській області успішне виконання бюджетів усіх рівнів на разі залишається пріоритетним питанням

У Волинській області успішне виконання бюджетів усіх рівнів на разі залишається пріоритетним питанням

17.12.13 08:30 0 880
Успішне виконання бюджетів усіх рівнів на разі залишається пріоритетним питанням, адже фінансовий рік добігає до кінця. Про стан надходжень до обласної скарбниці на обласній відеоселекторній нараді поінформував директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк.

Він, зокрема, повідомив, що за підсумками 11 місяців цього року місцеві бюджети області за доходами загального фонду виконані на 92,2%. Поки не виконані 4 бюджети міст обласного значення, 9 зведених районних бюджетів та 105 бюджетів міських, сільських та селищних рад, а також обласний бюджет.

Поряд з цим, 1612 сільські ради вже забезпечили виконання запланованих на 2013 рік показників. Загалом же, за словами Ігоря Никитюка, недобір поки що становить 93 млн грн.

Він також зазначив, що продовжує зростати борг з платежів до місцевих бюджетів. Відтак, головне управління Міндоходів в області підготували аналітичну довідку щодо недобросовісних роботодавців та платників податків. Витяги з неї вже неодноразово оприлюднював голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який переконаний, що відповідні органи, мобілізувавши зусилля та попрацювавши із підприємствами на місцях, все ж зможуть переконати їх власників у необхідності чесної гри: офіційному працевлаштуванні, чесній зарплаті та сплаті податків.

“Фінансовий рік треба завершити гарно”,- наголосив Борис Клімчук. “Область одна з лідерів щодо темпів росту заробітної плати та погашення її заборгованості. Однак є ще над чим працювати: певне коло підприємств не платить ні заплати, ні податків. Потерпають від такої діяльності перш за все люди. Та й бюджети значно недоотримують надходжень”, - підкреслив голова облдержадміністрації.

“Часу не багато, давайте спільно попрацюємо на виконання бюджету області”, - резюмував Борис Клімчук.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Львівщина приймає V ...
Наступна новина: «ЕРА» назвала заяву ...

КОМЕНТАРІ