Ігор Космина: "Вибори на Ківерцівщині Волинської області відбулися за брудним сценарієм Партії регіонів"

Ігор Космина: "Вибори на Ківерцівщині Волинської області відбулися за брудним сценарієм Партії регіонів"

17.12.13 11:59 0 1005
Вибори голови Хорлупівської сільської ради Ківерцівського району Волинської області, що відбулися 15 грудня 2013 року, пройшли за брудним сценарієм Партії регіонів. Про це 16 грудня 2013 року повідомив голова Ківерцівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Космина.

Як зазначив свободівець, з 15-ти зареєстрованих кандидатів на посаду сільського голови села Хорлупи семеро зняли свої кандидатури, виконавши роль підставних осіб і посприявши необхідному персональному формуванню виборчої комісії.

"Загалом на початку перегонів зареєструвалося 15 кандидатів на посаду сільського голови. З них семеро, які, наприклад, презентували такі невідомі в нашому краї політичні сили як "Руський блок", "Жінки за майбутнє" та інші, потім зняли свої кандидатури. Однак, ці кандидати виконали свою місію: завели до складу комісії потрібних людей, які виявилися членами Партії регіонів. Таким чином, влада сформувала комісію, в якій переважали лояльні до неї особи", – зазначив Ігор Космина.

Також очільник Ківерцівської "Свободи" повідомив, що під час передвиборчої кампанії влада застосувала технології підкупу виборців. "Напередодні виборів роздавали гроші особами, схильним до зловживання алкоголем. Також кандидат-"регіонал" Олександр Протасюк на зустрічі з виборцями розповідав, що має особисту обіцянку від голови районної державної адміністрації Зіновія Колісника у випадку своєї перемоги зробити для села 2 кілометри дороги, зовнішнє освітлення, а Партія регіонів фінансово компенсує селянам вироблення державних актів на землю, якщо вони ще не виготовлені", – зазначив націоналіст.

"Як бачимо, Партія регіонів у виборчій кампанії використовує брудні технології, як у столиці, так і в віддалених селах", – підсумував Ігор Космина.

ВО "Свобода" не висувала свого кандидата на виборах до Хорлупівської сільської ради.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ