В Закарпатській області міліція розшукує водія, який в смт.Тересва смертельно травмував пішохода

В Закарпатській області міліція розшукує водія, який в смт.Тересва смертельно травмував пішохода

17.12.13 14:13 0 916
Нещодавно до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від медиків карети швидкої допомого про те, що в смт. Тересва сталася ДТП з потерпілими.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що 13.12.2013 року в період з 17:00 по 17:30 годину водій невстановленого автомобіля, рухаючись в напрямку с.Бедевля, по вул. Народній в смт.Тересва допустив наїзд на пішохода, яким виявився 33 річний місцевий житель. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, а водій втік з місця пригоди.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Просимо громадян не залишатися байдужими та допомогти нам в розшуку особи, яка скоїла даний злочин. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про цю подію або стали очевидцем ДТП, телефонуйте за номером «102». Конфіденційність гарантуємо.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ