В Закарпатській області у Берегові на пожежі загинуло подружжя

В Закарпатській області у Берегові на пожежі загинуло подружжя

17.12.13 17:10 0 839
16 грудня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у м. Берегово по вул. Чайковського.

На ліквідацію стихії було направлено вогнеборців 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які в осередку пожежі виявили обгорілі тіла 64-річного власника та його дружини.

Орієнтовні матеріальні збитки оцінюються в 10 тисяч гривень, адже вогнем було знищено: ліжко, 2 стільці та речі домашнього вжитку в одній кімнаті, а також полум’я пошкодило стіни, вікно та речі домашнього вжитку у двох інших кімнатах будинку.

Серед ймовірних причин розглядається необережне поводження з вогнем під час паління, адже, за словами сусідів, загиблі зловживали спиртними напоями та полюбляли закурити в ліжку.

З початку року на території Закарпатської області у вогні загинуло 44 людини, ще 31 - отримали різного ступеню важкості опікові травми та отруєння чадним газом. У зв’язку з цим рятувальники звертаються до мешканців та гостей нашого краю з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту вашої оселі, дотримуватись основних правил пожежної безпеки: – бути обережними під час поводження з вогнем, слідкувати за станом електрогосподарства, газових та електропобутових приладів, пічного опалення.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: На Львівщині тисячі пляшок ...

КОМЕНТАРІ