В Закарпатській області іршавські дільничні взяли участь у шкільній правовій вікторині

В Закарпатській області іршавські дільничні взяли участь у шкільній правовій вікторині

17.12.13 09:55 0 740
Днями в гості до учнів Приборжавської ЗОШ 1-3 ступенів завітав в гості старший дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції майор Михайло Ігнатко.

Дільничний Ігнатко майже протягом тижня був учасником всіх заходів у цій школі на правову тематику. Він брав активну участь у правовій вікторині «Подорож з казковими героями до Країни Права», де в ігровій формі роз’яснював учням про права дитини та їх обов′язки.

Перша зупинка називалась «Знаємо свої права», наступна - «Захищаємо права казкових героїв». Учасниками вікторини були школярі у ролі казкових героїв: поросята, вовки, козенята, колобок, гидке каченя, попелюшка, буратіно і т.д. На останній, третій зупинці, - «Виконуємо свої обов′язки» школярі зачитували уривки із казок, у яких герої не виконують своїх обов′язків.

Довелось майору міліції Михайлу Ігнатку провести бесіду на тему «Закон і Ми». Учні дізнались із вуст досвідченого працівника міліції про те, зі скількох років наступає кримінальна відповідальність неповнолітніх, як карається законом хуліганство, які правопорушення найчастіше скоюють неповнолітні. Було розглянуто кілька реальних прикладів цього.

Під час проведення «Правового рингу» дільничного Ігнатка школярі зарахували до складу членів журі. Учні проводили конкурси «Знайомство», «Юридичний марафон», «Юридична консультація», «Конкурс аналітиків», «Юридичний рахунок», «Конкурс капітанів», «Юридичний семафор» і т.д. Дільничний, як справжній друг учнів, давав підказки командам, коли були складні завдання. А далі журі нагороджувало команди.

Наостанок школярі та директор Приборжавської ЗОШ Марія Гринюк подякували старшому дільничному Михайлу Ігнатку за цікаві бесіди.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині земельними ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ