В Закарпатській області мукачівець украв "Айфон", аби повернути борги товаришу…

В Закарпатській області мукачівець украв "Айфон", аби повернути борги товаришу…

17.12.13 09:22 0 895
Оперативники міськвідділу встановили і затримали мукачівця, який під час умовно-дострокового відбування покарання, вчинив низку кримінальних правопорушень. Цей раніше судимий мукачівець зізнався правоохоронцям у крадіжці дорогого мобільного телефону.

Із заявою про крадіжку мобільного телефону марки «Айфон» до чергової частини Мукачівського міського відділу звернувся 25–річний мешканець с.Бистриці Мукачівського району. Чоловік повідомив, що з вересня він був на заробітках в Києві, повернувшись додому, виявив виламані двері будинку. У хаті були перекидані всі речі, зловмисники шукали, чим могли б поживитись. Проте ні грошей, ні золота, ні дорогої побутової техніки у помешканні не було. Тож украли з шафи дорогий «Айфон».

Перевіривши коло осіб, які могли б бути причетними до зникнення дорогої речі, оперативники карного розшуку Василь Савків та Юрій Шемшей вийшли на раніше судимого 18-річного молодика. Хлопець зізнався у крадіжці і розповів, що, навідуючи свою сестру, яка мешкає у цьому селі, він помітив, що в будинку потерпілого вже тривалий час ніхто не живе. Тож серед білого дня він проник до будинку і шукав щось цінне. Коли знайшов «Айфон», то вирішив, що цього вистачить, аби повернути борг товаришу...

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням).

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вифлеємський вогонь ...
Наступна новина: Волинь: за вихідні в ...

КОМЕНТАРІ