Відзначено кращого спортсмена Львівщини за підсумками листопада 2013 року

Відзначено кращого спортсмена Львівщини за підсумками листопада 2013 року

17.12.13 13:14 0 824
Нещодавно у конференц-залі львівської компанії «Техніка для бізнесу» під час розширеного засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області за участю журналістів та представників спортивної громадськості, урочисто вшановано кращого спортсмена Львівщини за підсумками виступів представників області упродовж листопада 2013 року. За одностайною думкою, такою виявилася член національної збірної команди України з велосипедного спорту (трек) Тетяна Клімченко.

Це визнання Тетяна Клімченко здобула завдяки успішному виступу на першому етапі Кубку світу з велосипедного спорту на треку сезону 2013-2014 років (Манчестер, Великобританія). У жіночому скретчі (групова гонка з вибуванням) вихованка Заслуженого тренера України Ореста Тичка виборола бронзову нагороду, поступившися тільки суперниці з Польщі Малгожаті Войтирі та британці Кейт Арчибальд.

Вже традиційні нагороди для спортсмена і тренера – відзнаку й електронні книги Pocket Book Touch 622 від генерального ІТ-партнера відділення «Техніка для бізнесу» цього разу вручили головуючий на засіданні заступник голови відділення Степан Родак та заступник генерального директора ТЗоВ «Техніка для бізнесу» Артур Дікун.

Довідково:

Клімченко Тетяна Ігорівна, 8.05.1994 р., м. Червоноград Львівської області.

Майстер спорту України з велосипедного спорту (трек); член національної збірної команди України з велосипедного спорту (трек). Представляє Львівську область та ЗС України. Випускниця Львівського училища фізичної культури, студентка 3 курсу Львівського державного університету фізичної культури.

Тренери: Заслужений тренер України Орест Тичко (м. Львів), перший тренер – В’ячеслав Рудько (м. Червоноград).

Основні спортивні досягнення:

3-8 липня 2012 року – срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорів в омніумі, м. Анадія (Португалія).

17-19 січня 2013 року – бронзова призерка ІІІ етапу Кубку світу в командній гонці переслідування на 3000 м., м. Агуаскальєнтес (Мексика).

1-3 листопада 2013 року – бронзова призерка І етапу Кубку світу в груповій гонці – скетч, м.Манчестер (Великобританія).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ