Львів стоятиме до перемоги

Львів стоятиме до перемоги

17.12.13 13:38 0 1002
15 грудня 2013 року на площі біля пам'ятника Т.Г. Шевченкові у Львові відбулося багатотисячне віче на підтримку київського Майдану в День Гідності. Громада Львова підтвердила свої вимоги – припинення політичних репресій, покарання винних у силовому розгоні Майдану та повне перезавантаження влади в країні.

"Я вірю в нашу перемогу. Але якщо не вийде, то прийдуть нові борці. Борці-діти, які продовжать нашу справу. Але рабами не будемо. Ворогу не вклонимося. Хочу подякувати громаді Львівщини, яка стала одним із каталізаторів та осередком опору режиму. Вже 25-й день ми приходимо сюди, аби відстояти своє майбутнє. Наші старання – не марні. Ми переможемо, бо правда – за нами", – зазначив у своєму виступі голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій.

Водночас секретар Львівської міської ради свободівець Василь Павлюк розповів про повну підтримку вимог українців з боку европейської спільноти.

"За моєю ініціативою в суботу відбувся круглий стіл у Любліні, на якому були присутні представники 5-х західноукраїнських міст та депутати Европарламенту від Польщі. Ключовим питанням був вступ України до ЕС. Наша делегація просила про одне – не закривати дверей перед нашою країною до ЕС. Ми просили, аби вони тиснули на ту нечисть, яка в нас при владі, закривали їхні рахунки. Вони пообіцяли, що все це робитимуть", – підсумував Василь Павлюк.

Натомість заступник голови Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук у своєму виступі зазначив, що Революція Гідності – це насамперед боротьба за національну і соціяльну справедливість.

"Українці вийшли на майдани, бо хочуть почуватися господарями на своїй, Богом даній землі. Хочу поінформувати, що практично усе наше членство зараз перебуває в Києві. Вони стомлені, але щасливі. Щасливі з того, що власноруч кують основу нової держави – держави, де не буде злочинної влади, держави, яку творитиме український народ, а не жменька силовиків і олігархів", – розповів Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ