У Львові працівники ДАІ навчали маленьких діток дорожній абетці

У Львові працівники ДАІ навчали маленьких діток дорожній абетці

17.12.13 09:47 0 745
Урок безпеки для малюків та їхніх батьків організували працівники Державтоінспекції Львова. Правоохоронці провели для діток цікаву вікторину, а дорослим нагадали – саме від них залежить безпека малечі на дорозі!

Зустріч відбувалася у Будинку дитячої та юнацької творчості Франківського району міста Львова. В актовому залі зібралося понад півсотні малят. Більшість із них – дітки дошкільного віку, які відвідують гурток «Мудрагелики». Послухати розповідь правоохоронців завітали також і учні молодших класів, а також їхні батьки.

Інспектори ДАІ, найперше, звернулися до малюків та нагадали: переходити дорогу потрібно лише разом із дорослими, міцно тримаючи їх за руку.

«Вулиця сповнена несподіванок та небезпек, - наголосили правоохоронці, - Тому ми просимо вас бути завжди обережними, ніколи не вибігати на дорогу, не бавитись біля проїзної частини!».

Інспектори ДАІ розповіли діткам основні правила безпечної поведінки на вулиці й у транспорті, а також влаштували для малечі веселі ігри та вікторини.

Правоохоронці сподіваються – свій перший урок із дорожньої безпеки малята запам’ятають надовго і будуть чемно дотримуватися усіх порад інспекторів ДАІ.

До виховання зразкових пішоходів пообіцяли обов’язково долучитися і їхні батьки.

«Діти, перш за все, копіюють вашу поведінку на дорозі, тому закликаємо вас подавати малечі лише позитивний приклад!», - зауважили працівники Державтоінспекції. Вони також порадили дорослим потурбуватися про безпеку маленьких школяриків у вечірній час та подбати, щоби на портфелику, куртці та взутті малечі були світловідбиваючі елементи. «Такі «блискітки» допоможуть дітям бути помітними у сутінках, щоби водії могли вчасно побачили їх на дорозі!», - наголосили правоохоронці.

Працівники ДАІ розповіли дорослим про основі причини ДТП за участю дітей, що сталися цьогоріч у Львові, та порадили, що слід робити, аби вберегти малят від біди на дорозі.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Києві студенти ...

КОМЕНТАРІ