Чернігів: Незаконну рекламу демонтують самі власники. Після попередження

Чернігів: Незаконну рекламу демонтують самі власники. Після попередження

17.12.13 11:09 0 818
Власники зовнішньої реклами за поточний рік самостійно демонтували незаконно встановлені 357 малогабаритних рекламних засобів та 73 великогабаритні рекламні конструкції.

Це було зроблено після приписів та бесід із порушниками фахівцями комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради.

Але в 7 випадках власники реклами не звернули увагу на письмові попередження і в поточному році фахівці дільниці демонтували ці незаконно розмішені рекламні засоби.

Про це повідомляє керівник КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Артем Стах.

«Наше завдання не покарати підприємця чи власника реклами, а попередити його про порушення. І тільки в разі його ігнорування правил благоустрою Чернігова – виконати демонтаж. Цифри - 357 попереджень і 7 демонтажів це підтверджують», - сказав він.

Фахівці комунального підприємства здійснюють постійний контроль за станом зовнішньої реклами. Тим самим, контролюють законність розташування рекламних засобів та їх естетичний вигляд.

Якщо встановлено, що реклама є незаконною (розміщена без дозвільної документації), то працівники Дільниці проводять співбесіду, направляють припис власнику конструкцій зовнішньої реклами. Після чого власник самостійно демонтує незаконну конструкцію.

Якщо ж власник не реагує на законні вимоги, тоді фахівці комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» проводять демонтаж.

Підприємство тісно співпрацює з Управлінням ДАІ УМВС України в Чернігівській області та Інспекцією з питань захисту прав споживачів у Чернігівській області, а також іншими організаціями та установами.

За інформацією прес-служби КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині 16 днів ...

КОМЕНТАРІ