У Рівненській області у Дубровиці затримали чоловіка, який збував наркотики

У Рівненській області у Дубровиці затримали чоловіка, який збував наркотики

17.12.13 09:06 0 804
Днями працівники Дубровицького райвідділу міліції задокументували факт злочинної діяльності 24-річного місцевого мешканця, який задля власної наживи розповсюджував наркотичні засоби.

Зокрема, правоохоронці запідозрили його у збуванні рослин коноплі, в яких міститься речовина психотропної дії каннабіс (марихуана), яка віднесена до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

За словами 24-річного Миколи, коноплі він зберігав у себе вдома для власної потреби, також іноді давав своїм знайомим. Чоловік розповів, що коноплі росли на сміттєзвалищі, а він лише зібрав рослини і використовував їх у власних цілях.

– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), – розповідає начальник Дубровицького РВ Василь Зелінський. – Стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Катерина СЕМЕНЮК,

Дубровицький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ