Працівники міліції Рівненщини виконують покладені на них завдання

Працівники міліції Рівненщини виконують покладені на них завдання

17.12.13 16:16 0 963
Начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області Тамара Лисенко відповіла на запитання журналістів та активістів щодо виїзду співробітників рівненської патрульно-постової служби у Київ для охорони громадського порядку.

Підполковник міліції зазначила, що основне завдання міліції — це охорона громадського порядку. А для того, аби її забезпечувати безперебійно та на належному рівні, необхідно міліціонерам, які є такими ж людьми як інші, дати можливість відпочити:

— Кожен рівненський правоохоронець, який зараз знаходиться у Києві, має родину — маму, дружину, дітей. Їм потрібно приїхати додому, щоб відпочити. Зараз вони несуть охорону громадського порядку в Києві, в тому числі забезпечують безпеку рівнян, які там зараз знаходяться. А щодо охорони правопорядку на Рівненщині, запевняю, що правоохоронці працюють цілодобово, аби убезпечити людей від протиправних посягань. Хочу відповісти на закиди деяких осіб, що кожна людина рівна перед законом і певні особисті погляди чи переконання не роблять її «особливою». Ми не можемо приставити міліціонерів як тілоохоронців до кожного охочого. Адже щодобово до міліції області надходить близько трьох сотень повідомлень, на кожне з яких ми реагуємо у встановленому законом порядку.

Працівники міліції прийняли усну заяву від активістів щодо, на їх думку, неправомірних дій працівників міліції у ніч з 11 на 12 грудня. Варто зазначити, що за нею відразу ж відомості внесли до єдиного обліку.

Не залишилися осторонь подій і дружини правоохоронців, які вночі вирушили до Києва:

— Я знаю, що мій чоловік поїхав до столиці охороняти громадський порядок, — говорить дружина інспектора патрульно-постової служби Рівненського МВ УМВС Юлія Кулінська. — Чоловік сказав, що повинен замінити працівників «Беркуту». Я хвилююся за коханого, проте знаю, що це його обов’язок і вчинити по-іншому він не міг.

ВІДЕО

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2013 році на Львівщині ...
Наступна новина: Тернопілля: влада області ...

КОМЕНТАРІ