У Рівненській області на гачок шахраїв потрапила мешканка Кузнецовська

У Рівненській області на гачок шахраїв потрапила мешканка Кузнецовська

17.12.13 13:16 0 905
Тетяна з Кузнецовська виставила на продаж через Всесвітню мережу дитячу коляску. Невдовзі до неї зателефонували «покупці» та, отримавши номер банківської картки і смс-повідомлення з кодом, заволоділи її грошима в сумі близько двох тисяч гривень.

Незважаючи на численні застереження міліціонерів бути обачними та виваженими з операціями купівлі-продажу в мережі, знову зафіксовано випадки шахрайства в інтернеті.

Схожий випадок повторився за кілька днів з 25-річною місцевою жителькою Тетяною, яка хотіла продати весільну сукню. Вона виставила повідомлення про продаж товару в інтернеті та в цей же день до неї зателефонували «покупці». Потерпіла без вагань повідомила номер банківської картки, на яку мали здійснити перерахунок грошей, та свої анкетні дані. За деякий час до неї знову зателефонували невідомі та, представившись працівниками банку, повідомили, що перерахунок коштів здійснити не вдається, оскільки їй потрібно підійти до банкомату, щоб нібито підтвердити платіж. Тетяна без вагань вчинила дії, які допомогли шахраям заволодіти 2700 гривень, які знаходилися на картці.

- Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – зазначив начальник Кузнецовського МВ підполковник міліції Олег Кульбашний. – Відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Ольга ОЧКО,

Кузнецовський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відзначено кращого ...
Наступна новина: В Луцьку святий Миколай ...

КОМЕНТАРІ