Рівненська область: рятувальники навчають громадян правилам пожежної безпеки

Рівненська область: рятувальники навчають громадян правилам пожежної безпеки

17.12.13 10:02 0 734
Рятувальники продовжують роботу із запобігання виникненню пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі. Так 13-14 грудня з рейдами профілактичного характеру вони завітали до мешканців сільських населених пунктів Костопільського, Березнівського та Острозького районів.

Людям роз’яснювали основні правила пожежної безпеки, нагадували про наслідки недбалого ставлення до їх виконання. Особливу увагу рятувальники приділяли багатодітним сім’ям та самотнім людям похилого віку.

Також, вогнеборці обстежували електрогосподарство в приватних помешканнях та наголошували на виявлених недоліках, розповідали правила безпечного використання газових та електроприладів.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте. Перевіряйте справність електромереж. Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади. Будьте обережні під час паління та використання відкритого вогню на горищах, у погребах, сараях та інших допоміжних приміщеннях.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ