Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний став бронзовим призером Універсіади

Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний став бронзовим призером Універсіади

17.12.13 10:51 0 698
На Універсіаді в Тренто завершились спринти у біатлоністів. Чоловіча гонка принесла українській команді перші біатлонні медалі студентських ігор! Як повідомляє Федерація біатлону України, Віталій Кільчицький зумів безпомилково відпрацювати на вогневих рубежах, що дозволило йому фінішувати другим, слідом за сербом Міланко Петровичем, якому стати чемпіоном Універсіади не перешкодили навіть три промахи. Відставання Віталія від переможця склало лише 3,5 секунди.

Бронзову медаль завоював наш земляк, студент Тернопільського Національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Дмитро Підручний. Його результати цього сезону, кажуть фахівців Федерації біатлону України, вже перестають дивувати. Дмитра дещо підвела стрільба: два промахи не дозволили йому стати чемпіоном, але і 9-секундне відставання від лідера дає непогані перспективи на гонку переслідування.

Взагалі, перша десятка наполовину складалася з українців. Ще один тернопільський біатлоніст Іван Моравський був у цій гонці сімнадцятим.

У жіночому спринті на Універсіаді в Тренто переможний дубль зробили польські спортсменки. Тернопільська біатлоністка Анастасія Меркушина у цій гонці посіла 13 місце.

16 грудня на Універсіаді пройдуть гонки переслідування серед чоловіків та жінок.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Денис Матвієнко представить ...

КОМЕНТАРІ