У залі Тернопільського національного економічного університету оваціями та аплодисментами вітали урочисте відкриття XIХ обласного фестивалю «Повір у себе»

У залі Тернопільського національного економічного університету оваціями та аплодисментами вітали урочисте відкриття XIХ обласного фестивалю «Повір у себе»

17.12.13 11:37 0 758
Щорічно у Тернополі проходить фестиваль художніх колективів та виконавців із спеціалізованих шкіл, інтернатів, дитячих будинків-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів краю. На обласних сценах збираються переможці районних та міського турів конкурсу «Повір у себе». Діти з особливими потребами вже майже двадцять років поспіль дарують тернополянам незабутнє свято.

Цьогоріч святковий концерт відбувся у залі Тернопільського національного економічного університету. Юних артистів привітав перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський, який перед початком концерту вручив учасникам грамоти та подарунки.

“Від імені голови обласної ради, депутатського корпусу, від себе особисто щиросердно вітаю усіх учасників фестивалю «Повір у себе». Тут немає переможених, є лише переможці. Бо кожен учасник переміг недугу, повірив у себе та за допомогою наставників, педагогів і щоденною кропіткою працею зумів розвинути свій талант, реалізувати свої мрії. Подальшого вам вдосконалення, добра, щастя, натхнення, творчих злетів і понад усе – здоров’я!», –побажав юним артистам Сергій Тарашевський.

Для гостей діти підготували не лише танцювальні та пісенні номери, а й представили свою майстерність у вишивці, аплікації, малярстві, різьбі по дереву. Виставка творчих робіт майстрів з особливими потребами була представлена у фойє університету.

Творчі колективи ТНЕУ подарували учасникам фестивалю гранд-шоу за участю героїв улюблених казок. До слова, у постановці зайнято майже 160 учасників. Після урочистостей учасників фестивалю чекали подарунки від Святого Миколая.

До організації фестивалю традиційно долучилась Тернопільська обласна рада.

У фестивалі «Повір у себе» цьогоріч взяли участь майже 600 дітей.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ