Володимир Бондар: Влада посилює репресії на місцях

Володимир Бондар: Влада посилює репресії на місцях

17.12.13 15:12 0 787
Влада продовжує «аплодувати» студентським протестам та громадським активістам посиленням репресій. Про це заявив представник «Третьої Української Республіки» у Луцьку Володимир Бондар, коментуючи рішення Луцького місцевого суду щодо активістів місцевого Євромайдану Сергія Григоренка, узятого під домашній арешт та Майї Москвич, якій на два місяці одягнуть електронний засіб спостереження.
«За наполяганням прокуратури Майї Москвич заборонити також відвідувати головне місце проведення масових заходів – Театральний майдан. Таким чином, як ми й передбачали, «правоохоронці» усувають активістів від активної громадської діяльності», - повідомив Бондар.
«Разом з тим місцевих активістів позбавили можливості брати участь у масових заходах у столиці, встановивши як запобіжний захід підписку про невиїзд», - додав він.
За словами політика, прохід центром міста із перевернутими догори ногами портретами Януковича прокуратура тепер трактує як «підбурення і заклики до пошкодження державного майна».
Бондар також зазначив, що триває «розслідування» й у кримінальному провадженні щодо перешкоджання роботі органів державної влади. На думку слідства, активісти перешкоджали роботі обласної державної адміністрації, хоча правоохоронців та «тітушок», котрі взяли її в щільне кільце, було у більше, і саме вони заблокували приміщення ОДА та обласної ради.
«Кримінальним переслідуванням активістів влада добивається придушення політичної активності в регіонах», - зазначив Бондар.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12149
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ