До Дня святого Миколая для неповносправних дітей молодшого шкільного віку відбудеться обласний спортивний захід

До Дня святого Миколая для неповносправних дітей молодшого шкільного віку відбудеться обласний спортивний захід

17.12.13 21:42 0 900
20 грудня 2013 року в манежі Львівського державного університету фізичної культури (вул. М. Черемшини, 17) до Дня святого Миколая відбудеться обласне спортивне свято для неповносправних дітей молодшого віку.
Спортивне свято відбудеться за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, служби у справах дітей облдержадміністрації, Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також волонтерів і фахівців реабілітаційного центру «Джерело». Організатор змагань - Львівський обласний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».
Метою заходу є залучення дітей з обмеженими можливостями до систематичних занять фізичною культурою та спортом, виявлення кращих організаторів фізкультурно-спортивної роботи серед неповносправних дітей, ранньої соціальної адаптації таких дітей, розвиток особистості кожної дитини.
У спортивному святі візьмуть участь понад 100 дітей-інвалідів віком від 6 до 9 років з дитячих дошкільних закладів, спецшкіл-інтернатів, загальноосвітніх шкіл та громадських організацій Львівщини.
Початок об 11.30 годині, за адресою: м. Львів, спортивний зал ЛДУФК, вул. Черемшини, 17.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Львівська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ