Львівська обласна рада забрала в адміністрації делеговані повноваження та вирішила виселити її з приміщення

Львівська обласна рада забрала в адміністрації делеговані повноваження та вирішила виселити її з приміщення

17.12.13 21:43 0 883
17 грудня 2013 року на сесії Львівської обласної ради більшістю голосів депутати відкликали у Львівської облдержадміністрації частину повноважень, які були делеговані Львівській ОДА 2005 року. За цю пропозицію, яку вніс член фракції ВО «Свобода» Ярослав Качмарик, проголосувало 66 депутатів.

Відповідно, Львівська обласна рада, а також управління майна спільної власности як уповноважений орган обласної ради здійснюватимуть управління установами, закладами та організаціями, які перебувають у спільній власності територіяльних громад Львівщини. Також до повноважень Львівської обласної ради та управління майна спільної власности відтепер належить призначення та звільнення керівників комунальних установ та закладів. Відповідно до рішення сесії, Львівська обласна державна адміністрація повинна передати копії установчих документів та оригінали документів, що підтверджують трудові відносини з керівниками відповідних закладів спільної власности громад области (контракти, розпорядчі акти, трудові книжки тощо).

Депутати створили тимчасову контрольну комісію з формування виконавчого комітету Львівської обласної ради, яка має підготувати звіт та пропозиції щодо створення виконавчого комітету Львівської обласної ради.

Львівська обласна рада також ухвалила рішення про припинення договірних відносин із Львівською обласною державною адміністрацією. Йдеться про виселення 1 січня 2014 року чиновників Львівської ОДА з приміщення, що розташоване на вул. Винниченка, 18 і яке є комунальною власністю Львівської обласної ради.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 45 кандидатів у судді ...

КОМЕНТАРІ