Олег Тягнибок: «Янукович прагне віддати українців у довічне кріпацтво Росії»

Олег Тягнибок: «Янукович прагне віддати українців у довічне кріпацтво Росії»

17.12.13 21:52 0 858
«Справді український президент мав би порушувати перед Кремлем питання про компенсацію українцям заощаджень із урахуванням інфляції, повернення Україні частини золотовалютного фонду СССР, а також однієї шістнадцятої Діямантового фонду СССР. Однак Янукович підписав у Москві угоди, які йдуть усупереч національним інтересам нашої держави. Він за якість таємні подачки розбазарює держмайно і віддає українців у довічне кріпацтво Москві». Про це 17 грудня 2013 року заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані Незалежности на вічі проти вступу України до Митного союзу.

Олег Тягнибок також зазначив:

«Янукович продав нас, погодившись взяти в кредит 15 мільярдів під державні гарантії, а це означає, що кожен із нас муситиме віддавати Росії борг Януковича. Сьогодні він здав у ломбард агропромисловий комплекс, космічну, літако- і суднобудівну галузі. Отими московськими грошима він хоче латати дірки у б’юджеті. Після цього спадають на думку слова Бісмарка про те, що будь-яка угода з Росією не вартує навіть паперу, на якому її написано. Так само кажемо й про владу, яка за якісь таємні подачки розбазарює держмайно і віддає українців у довічне кріпацтво Москві».

Націоналіст також зазначив: справді український президент мав би порушувати перед Кремлем питання про компенсацію заощаджень із врахуванням інфляції; повернення Україні частини золотовалютного фонду СССР, а також 1/16 діамантового запасу та приміщень совєтської імперії. «Така в нас має бути влада, яка дбатиме про національні інтереси!»

Лідер націоналістів озвучив вимоги Майдану: звільнення патріотів, припинення кримінального переслідування активістів, відставка уряду. «Тільки після цього можемо говорити. А говорити ми будемо про нову Україну, нове виборче законодавство, вибори президента й парламенту, про підписання угоди з ЕС.

Ми боротимемося до перемоги! Бо це наша земля і нам, а не цій нелегітимній владі, вирішувати, яка має бути внутрішня і зовнішня політика України».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Ірина Фаріон: «Будьмо ...

КОМЕНТАРІ