17 грудня — День працівників Державної виконавчої служби України

17 грудня — День працівників Державної виконавчої служби України

18.12.13 18:08 0 818
17 грудня — День працівників Державної виконавчої служби України.

голови облдержадміністрації Борис Клімчук та облради Володимир Войтович зустрілися із волинськими службовцями та привітали їх з професійним святом.

Голова облдержадміністрації подякував державним виконавцям за сумлінну роботу, високий професіоналізм. “Щодня ви працюєте для забезпечення дотримання конституційних прав, свобод та законних інтересів громадян. Робота у вас не проста, однак вкрай відповідальна”, - зазначив він.

Борис Клімчук побажав службовцям високої фаховості при виконанні обов’язків, відмінних моральних якостей, сумлінності та неупередженості та вручив почесні відзнаки.

Зокрема, почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено заступника начальника Другого відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції Павла Бондарука та головного спеціаліста відділу організації та контролю за виконанням рішень управління державної виконавчої служби ГУ юстиції в області Тетяну Франчук. Подяку голови облдержадміністрації оголошено заступникові начальника відділу державної виконавчої служби Рожищенського районного управління юстиції Дмитру Кисілю.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Робота веб-платформи ...
Наступна новина: Українці в костюмі Діда ...

КОМЕНТАРІ