Компанія «Кромберг енд Шуберт Україна» розширює свої потужності

Компанія «Кромберг енд Шуберт Україна» розширює свої потужності

18.12.13 13:19 0 818
Компанія «Кромберг енд Шуберт Україна» розширює свої потужності. Другу чергу заводу планують ввести в експлуатацію в лютому наступного року. Про це стало відомо під час зустрічі голови облдержадміністрації Бориса Клімчука з керівництвом заводу в особах технічного та фінансового директорів Славоміра Качмарека та Олександра Шаварського.

«На Волині хороша атмосфера для ведення бізнесу. Тут немає корупції і дуже велика перспектива. Тому власник корпорації, проаналізувавши наші досягнення, вирішив інвестувати 11 млн євро на розширення заводу. Зараз у нас працює 3300 працівників, а після введення в експлуатацію другої черги, ми створимо ще більше тисячі нових робочих місць», - сказав Славомір Качмарек.

Борис Клімчук подякував підприємцям за те, що вони продовжують інвестувати на Волинь. І запевнив, що подальша співпраця буде більш плідною. «Ми не боремося з корупцією, а створюємо умови, які її унеможливлюють, тому наш регіон цікавий для інвесторів. Ми захищаємо бізнес та відкриті для усіх, хто хоче розвиватись та працювати у нас в регіоні», - повідомив голова облдержадміністрації.

Фінансовий директор ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» Олександр Шаварський зазначив, що волинський завод, за результатами роботи останніх двох років, визнаний кращим серед 28 заводів корпорації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Підбито підсумки 1-го ...

КОМЕНТАРІ