Дошкільному навчальному закладу № 18 міста Луцька – 50!

Дошкільному навчальному закладу № 18 міста Луцька – 50!

18.12.13 09:03 0 817
Цьогоріч колектив дошкільного навчального закладу № 18 святкує ювілей – 50 років від дня заснування. Цей навчальний заклад було засновано у 1963 року. Відвідує його 180 дітей, які займаються у шести групах.

Завітав на урочистості з нагоди 50-річчя ДНЗ міський голова Микола Романюк. Він привітав колектив садочка із святом. Звертаючись до присутніх, він зазначив: «Ваш заклад має серйозну історію. З його стін вийшло багато вихованців. Щиро радий бачити на святі ветеранів, які працювали тут. Дякую вам за працю, дякую за творчі підходи, за все, що ви робите для виховання підростаючого покоління істинними патріотами нашої держави».

Виступаючи перед присутніми, Микола Романюк наголосив, що одним із його особистих пріоритетів та пріоритетів міської влади є створення додаткових місць у дитячих садочках. «На сьогоднішній день близько 80% дітей, батьки яких захотіли, аби вони відвідували дошкільні навчальні заклади, у них займаються. У наступному році в планах - відновлення роботи дитячих садочків на вулицях Декабристів та Чехова. Є плани щодо відкриття додаткових груп у інших дитячих садочках. Будемо працювати, щоб вирішити проблему черг у дошкільні навчальні заклади раз і на завжди. Ми працюємо також над покращенням матеріально-технічної бази», – сказав він.

Міський голова зауважив: «Кожен переживає, аби діти займалися у належних умовах, розвивалися, однак, без вас, наші діти цього б не мали. Ви є професіоналами, які доносять до маленького дитячого сердечка основні знання та закладаєте основи їхньої особистості».

Привітавши педагогів зі святом, Микола Романюк вручив подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у результативність навчально-виховного процесу, а також з нагоди 50-річчя від дня заснування закладу завідувачу дошкільного навчального закладу № 18 Ірина Пугач.

Крім того, він вручив Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у результативність навчально-виховного процесу, а також з нагоди 50-річчя від дня заснування закладу вихователю комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад №18» Лідії Луцюк.

Також Почесною грамотою міського голови відзначено Миколу Матрунчика, директора державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» за дієву громадянську позицію, багаторічну співпрацю по збагаченню матеріальної бази комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад №18», створення належних умов для виховання та розвитку дошкільнят, яку з рук Миколи Романюка отримав представник трудового колективу.

Також привітав працівників дитячого садочка з ювілеєм начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк та вручив ряд відзнак.

Для присутніх педагоги та вихованці садочка підготували святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ