В Луцьку на ринках області будуть продавати ялинки зі спеціальними чіпами

В Луцьку на ринках області будуть продавати ялинки зі спеціальними чіпами

18.12.13 08:33 0 831
Відбулася обласна відеоселекторна нарада у голови обласної державної адміністрації, у ній взяли участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступники міського голови Лариса Соколовська та Тарас Яковлев.

При аналізі питань виконання бюджетів усіх рівнів за 11 місяців та вжиття заходів щодо завершення поточного бюджетного року, стан наповнення бюджетів області, зокрема, вжиття заходів щодо активізації наявної ресурсної бази області у 2013 році, Борис Клімчук акцентував на важливості зважених підходів при формуванні бюджету на 2014 рік. «Новий бюджет потрібно спланувати під реальні податки та збори», – сказав він.

На нараді зазначалося, що при здійсненні моніторингу надходжень від використання земель у 2013 році, в т.ч. у містах обласного значення було виявлено ряд об’єктів, які не сплачують податок за землю. Борис Клімчук доручив до середи підготувати детальну інформацію по кожному із названих об’єктів.

Учасники наради обговорили питання про виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 жовтня 2013 року № 440 “Про впорядкування заготівлі, реалізації новорічних ялинок та забезпечення охорони хвойних насаджень у передноворічний період 2014 року ”, про заборону заготівлі новорічних ялинок у невстановлених місцях. Зазначалося, що на усіх ринках області будуть продавати ялинки зі спеціальними чіпами. При їх відсутності ялинки будуть вилучатися, а тих, хто реалізовує незаконно вирубані дерева, будуть штрафувати.

Також було підсумовано дотримання законодавства при проведенні закупівель продуктів харчування за бюджетні кошти у 2013 році, аналіз проведених бюджетними установами у містах і районах області тендерів на держзакупівлі, усунення посередників між виробниками сільськогосподарської продукції та бюджетними установами області. В області було проведено ряд перевірок, під час яких виявлено певні порушення. Борис Клімчук закликав взяти до уваги усі зауваження контролюючих органів при проведенні тендерів на 2014 рік.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді міліція ...

КОМЕНТАРІ