Луцький зоопарк до зими підготувався добре

Луцький зоопарк до зими підготувався добре

18.12.13 17:16 0 840
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Депутати Юрій Вега, Петро Савчук, Володимир Самуляк заслухали заступника міського голови Тараса Яковлева про Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки. Він повідомив, що планується для перевезення лучан придбати 33 тролейбуси, побудувати мережу водовідведення у Малоомелянівському масиві та мікрорайоні Вересневому. Серед позитивних показників доповідач назвав економічне зростання, збільшення заробітної плати та зменшення безробіття у Луцьку. Проте негативом є те, що у місті зберігається заборгованість по заробітній платі на окремих підприємствах. Він також повідомив, що буде відбуватися подальше реформування медичної галузі, також у дошкільних закладах будуть відкриті нові групи на 300 дітей, продовжаться роботи з очищення та поглиблення річки Сапалаївка та Теремніських ставків, буде реалізовано ряд інших важливих проектів. Члени комісії підтримали проект рішення з цього питання.

Про роботу Луцького міського фонду підтримки підприємництва та про хід виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва у місті Луцьку на 2013-2014 роки інформував директор Луцького міського фонду підтримки підприємництва Андрій Сичук. Він повідомив, що нове законодавство обмежило їхню діяльність. Тому вони брали участь лише у заходах, які не потребують фінансових затрат, тобто використовуючи виключно людські ресурси. Це участь у виставках і конкурсах. Депутати взяли інформацію до відома.

Зі звітом про роботу директора комунального підприємства «Луцький зоопарк» членів комісії познайомила директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко. Його фінансові показники свідчать, що робота на підприємстві значно покращилася. Чи не вперше вони мають достатню кількість харчів для тварин на зиму, належно утеплено вольєри, налагоджується конструктивна співпраця із зоопарками України та Польщі. Члени комісії позитивно оцінили роботу керівника і взяли інформацію до відома.

Про Програму фінансування культурно-мистецьких та культурологічних заходів у місті Луцьку на 2014 рік доповідала начальник управління культури Тетяна Гнатів. Вона поінформувала про цикли головних заходів, які відбуватимуться протягом року. Зазначалося, що активізували роботу бібліотечні заклади, особливо під час шкільних канікул. Члени комісії вирішили рекомендувати сесії міської ради до прийняття Програми.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ціну газу для України ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ