В Луцьку на черговій сесії міської ради обговорять питання вшанування пам’яті святого мученика Данила Братковського

В Луцьку на черговій сесії міської ради обговорять питання вшанування пам’яті святого мученика Данила Братковського

18.12.13 14:38 0 885
Під головуванням депутата Анатолія Пархом’юка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови. Участь у її роботі взяли обранець громади Аскольд Пекарський, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник міського голови Тарас Яковлев, керівники структурних підрозділів міської ради.

Першим питанням члени комісії обговорили: «Про вшанування пам’яті святого мученика Данила Братковського, страстотерпця Волинського». Доповідачем виступив перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він зазначив, що це питання виносилося на попередню сесію, однак, тоді виникли певні суперечки, і воно було знято з розгляду. За його словами, документ опрацьований, узгоджені всі позиції. Він зазначив, що у проекті рішення прописано чітко обов’язки кожного структурного підрозділу щодо проведення необхідних заходів.

Питання до доповідача виникли у Анатолія Пархом’юка та Аскольда Пекарського.

Зрештою, члени комісії погодили проект рішення.

Заступник міського голови Тарас Яковлев поінформував присутніх про Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки. Він розповів про основні пункти документа.

Також члени комісії розглянули питання: «Про затвердження міської цільової Програми «Інвентаризація об’єктів культурної спадщини міста Луцька на 2014 рік», «Про Програму фінансування культурно-мистецьких та культурологічних заходів у місті Луцьку на 2014 рік», «Про Програму фінансування заходів державного, обласного та місцевого значення на 2014 рік», «Про затвердження статуту комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Луцької міської ради» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ