Робота веб-платформи «Відкрите місто»: підсумки за тиждень (09.12.-15.12.2013)

Робота веб-платформи «Відкрите місто»: підсумки за тиждень (09.12.-15.12.2013)

18.12.13 17:39 0 855
За минулий тиждень роботи веб-платформи «Відкрите місто» на сайті http://opencity.in.ua спостерігалася незначна активність з боку користувачів. Мешканці міста залишили лише три нові повідомлення. Проте, активну роботу над їх вирішенням продовжують структурні підрозділи та комунальні підприємства Луцької міської ради.

Загалом, за тиждень з 9 по 15 грудня три проблеми були прийняті в роботу департаментом житлово-комунального господарства та КП «Луцьктепло». Ще чотири проблеми було закрито тим же департаментом ЖКГ та КП «Луцькспецкомунтранс». Крім того, станом на 15 грудня, на сайті залишилося дві проблеми, які будуть взяті в роботу протягом трьох днів. Обидві вони відноситься до компетенції КП «Луцьксвітло».

Серед закритих проблем відзначимо повідомлення про недостатню кількість сміттєвих баків та їх нераціональне розміщення поблизу дитячого майданчика по вул. С. Ковалевської, 23, яке перебувало в роботі в КП «Луцькспецкомунтранс». Працівник комунального підприємства повідомив користувача, який залишив це повідомлення, про те, що проблему було вирішено частково. Так само частково вирішено проблему із відсутністю асфальтного покриття на вул. Писаревського, 7, яка перебуває в роботі в департаменті ЖКГ. Проблему закрито, але роботи тривають, про що повідомив користувач на сайті.

Департамент житлово-комунального господарства оперативно відреагував на залишене повідомлення мешканцем будинку по вул. Соборності, 24а щодо провалу підмостки за фасадом будинку. Користувач одержав повідомлення, що зазначений житловий будинок перебуває на обслуговуванні товариства «М.Ж.К.». Працівниками товариства заплановано провести ремонт мощення будинку у 2014 році. Втім, нагадаємо, що в рамках реалізації проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» кілька проблем планується вирішити шляхом самоорганізації населення. Ця проблема якраз може бути вирішена таким чином.

Щодо питань, які перебувають на стадії «взяті в роботу», то серед них повідомлення про проблеми з опаленням, високі дерева, які загрожують безпеці перехожих, а також відсутність на дорогах асфальтного покриття. Зокрема, на цей час вирішуються проблеми щодо ліквідації небезпечних зелених насаджень по вул. Ландау, 2, покращення якості дорожнього покриття на пр. Молоді, 19а та 21, вул. Вахтангова, 59, а також ліквідації проблем з опаленням по вул. Писаревського, 7.

Загалом, на сайті «Відкрите місто» станом на 15 грудня близько десяти питань перебувають в роботі в департаменті житлово-комунального господарства, комунальних підприємствах «Луцьксвітло», «Луцьктепло» та «Зелене господарство». Отож, чекаємо на їх вирішення уже найближчим часом.

Підтримка проекту «Запровадження моделі ефективної співпраці місцевої влади та громади міста для вирішення локальних проблем через впровадження елементів електронної демократії», що виконується Центром Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу в партнерстві з Луцькою міською радою, була здійснена Фондом Східна Європа в рамках програми «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади», що є ініціативою Фонду Східна Європа і виконується за фінансової підтримки Фонду Ч.С. Мотта та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 17 грудня — День ...

КОМЕНТАРІ