Депутати міської ради обговорили Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки

Депутати міської ради обговорили Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки

18.12.13 11:38 0 805
25 грудня відбудеться 51-ша сесія міської ради. Напередодні сесії депутати працюють у складі постійних комісій, на яких обговорюють питання, що вноситимуться на пленарне засідання.

ж відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань генерального панування, будівництва, архітектури та благоустрою. Участь у її роботі взяли Олександр Семенюк, Микола Яручик, Сергій Волик, Іван Смоленг та Андрій Разумовський, заступники міського голови Лариса Соколовська та Тарас Яковлев.

Першим члени комісії розглянули питання «Про Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки». Про основні аспекти документа присутніх поінформував заступник міського голови Тарас Яковлев. Він розповів про ситуацію із виконанням чинної програми.

Потому Тарас Володимирович зупинився на основних завданнях, які передбачено реалізувати у 2014-2015 роках. Серед таких він відзначив: добудова ЗОШ № 27; створення додаткових місць у дошкільних навчальних закладах; капітальний ремонт Гімназії № 21, оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту, будівництво контактної мережі на вулиці Окружній, що дасть можливість з’єднати вул. Станіславського і Львівську; реконструкція Луцького зоопарку, розширення полігону побутових відходів у Брищі тощо.

Тарас Яковлев зазначив, що на ці заходи будуть передбачені кошти у міському бюджеті та реалізуватимуть їх за два роки.

Питання до доповідача виникли у Івана Смоленга, Сергія Волика, Олександра Семенюка.

Члени комісії підтримали запропонований проект рішення.

Також Тарас Яковлев поінформував присутніх з питання «Про залучення коштів під державні гарантії». Він зазначив, що на позачергову сесію, яка відбудеться завтра, вноситься питання про залучення кредитних коштів для оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту, будівництва мереж водовідведення у мікрорайоні Вересневе та на Львівському масиві.

Крім того, на засіданні постійної комісії розглянуто питання «Про План зонування території м. Луцька», «Про план роботи міської ради на I –ше півріччя 2014 року», «Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Луцькій міській раді збитків, завданих внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності без правовстановлюючих документів».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У листопаді безробіття в ...
Наступна новина: У Львівській області про ...

КОМЕНТАРІ