В Луцьку спортивні змагання в НВК ЗОШ-інтернат

В Луцьку спортивні змагання в НВК ЗОШ-інтернат

18.12.13 09:53 0 846
16 грудня міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з НВК «Загальноосвітня школа-інтернат – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» в спортивному залі цього навчального закладу організували і провели спортивне свято для учнів 5–7 класів. Змагання проходили в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» та присвячені Дню Святого Миколая.

П’ять команд в спортивних естафетах, які підготували організатори, проявили старання у боротьбі, колективізм та волю до перемоги. Від виконання веселих естафет учасники, вболівальники та гості отримали багато позитивних емоцій. В спортивному залі лунали сміх, вигуки на підтримку команд.

Програма змагань, окрім естафет, була насичена показовими виступами спортсменів. Свято розпочалось виконанням композиції з художньої гімнастики маленькими вихованками школи «Грація» Дарини Кримузи та Вероніки Мельник, під керівництвом тренера Маргарити Василюк. Інструктор клубу східних єдиноборств «Ояма» Олександр Лищук разом з спортсменами тренера, майстра бойових мистецтв з карате кіокушинкай Віктора Лавренюка (клуб за місцем проживання «Стріла») продемонстрували техніку виконання прийомів з предметами та без предметів.

Також учні школи-інтернату та вболівальники мали можливість подивитись виступи своїх товаришів. Усі з захопленням спостерігали за тим, як учень 7-А класу Олег Судак на швидкість збирав декілька різних кубиків-рубиків. А Валентина Дзісь із 7-А класу подарував усім присутнім пісенне вітання. На завершення свята юні дзюдоїсти навчального закладу, яких тренує Микола Марчук, показали свою вправність, яку вони набули, на заняттях в шкільній секції.

За підсумками 5 естафет переможцем змагань став 6 клас. Другими були юні спортсмени з 5-А, а третіми - учні 7-А класу.

На закінчення переможці святкового дійства були нагороджені дипломи, а всі учасники отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські регіонали ...
Наступна новина: На Тернопіллі знешкоджено 6 ...

КОМЕНТАРІ