У Волинській області приналежність до опозиційних політичних партій не є привілеєм для скоєння злочину

У Волинській області приналежність до опозиційних політичних партій не є привілеєм для скоєння злочину

18.12.13 12:55 0 711
У зв’язку із деякими публікаціями у ЗМІ, прес-служба прокуратури області повідомляє, що кримінальні провадження щодо кількох активістів здійснюється слідчим управлінням міліції за ст.ст. 296 ч.2, 295, 341 КК України (захоплення адміністративних будівель органів місцевого самоврядування, грубе порушення громадського порядку та ін.)

Також, суд вже обрав кільком підозрюваним запобіжні заходи у виді домашнього арешту та особистого зобовязання.

Варто зауважити, що деякі народні депутати акцентують увагу громадськості та засобів масової інформації не на фактах грубої протиправності дій своїх активістів, а маніпулюють текстом отриманих процесуальних документів.

Таким чином, прес-служба прокуратури наголошує, що заяви деяких народних депутатів про незаконне переслідування їхніх активістів не відповідають дійсності, адже політична приналежність не дає права на скоєння злочину.

Незважаючи на спроби підозрюваних, шляхом впливу на громадську думку, уникнути відповідальності, позиція органів досудового розслідування та прокуратури залишається незмінною - за вчинення злочинів повинен відповідати за законом кожен, хто їх вчинив.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Фахівці ДСНС Львівщини ...

КОМЕНТАРІ