Волинська область: на пожежі врятовано чоловіка, 4 людини евакуйовані

Волинська область: на пожежі врятовано чоловіка, 4 людини евакуйовані

18.12.13 12:27 0 777
У Ковелі під час гасіння пожежі в багатоповерховому житловому будинку працівники ДСНС врятували чоловіка та евакуювали 4-х осіб.

16 грудня о 8:04 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №4 міста Ковеля надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхівки у смт Люблинець Ковельського району. За сигналом «Тривога» на пожежу було направлено два відділення рятувальників з ДПРЧ-4 та ДПРЧ-19.

На момент прибуття на місце події чергових караулів Державної служби України з надзвичайних ситуацій під’їзд будинку був сильно задимлений та з вікон четвертого поверху йшов густий дим.

Під час розвідки у квартирі було знайдено 60-річного чоловіка. Начальник варти ДПРЧ-19 Андрій Галайчук разом з командиром відділення Сергієм Кондратюком та пожежним Романом Крочуком винесли потерпілого на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Від госпіталізації він відмовився.

О 8:19 пожежу локалізували, о 8:35 – ліквідували. Вогонь пошкодив стіни та перекриття квартири, знищив меблі та речі домашнього вжитку на кухні. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника під час куріння.

Через сильне задимлення працівники ДСНС провели евакуацію 4 мешканців з п’ятого поверху будинку.

Управління ДСНС України у Волинській області нагадує мешканцям Волині про необхідність дотримання протипожежних вимог. Не куріть у ліжку, особливо перебуваючи напідпитку. Будьте уважними та обережними, адже від цього залежить безпека Вашого життя та оточуючих!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові встановлюють ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ