На Волині відразу двоє чоловіків вислухали вирок суду

На Волині відразу двоє чоловіків вислухали вирок суду

18.12.13 15:29 0 766
За побиття та мордування раніше судимий волинянин, який до того ж пограбував потерпілого, отримав покарання у вигляді шести місяців арешту, а його співучасник – один рік позбавлення волі з умовним терміном на цей же строк.

Досудовим слідством встановлено, що між чоловіками розгорілася суперечка поблизу розважального закладу, у якому вони відпочивали. Обоє були у стані алкогольного сп’яніння. Підсудний вдарив потерпілого в обличчя, штовхнув на землю, наніс декілька ударів по голові та тілу. Після цього пограбував, забравши мобільний телефон, гаманець, у якому було 2300 гривень, водійське посвідчення та декілька платіжних карток.

Пізніше на допомогу зловмиснику нагодився товариш, котрий заламав постраждалому руку за спину, чим спричинив тілесні ушкодження. З його слів, таким чином він намагався зупинити суперечку.

У ході досудового розслідування обоє засуджених свою вину визнали повністю та шкодують про вчинене.

Луцький міськрайонний суд у Волинській області детально розглянув усі обставини справи та визнав обох правопорушників винними. Молодика, який розпочав бійку, судили за частиною 1 статті 126 (Побої і мордування) та частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тож він отримав покарання у вигляді шести місяців арешту. Так званого «рятівника» засудили за частиною 1 статті 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України до одного року позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Київська міська державна ...

КОМЕНТАРІ