У Волинській області чоловіка, який розбив вітрину банку, затримали за гарячими слідами

У Волинській області чоловіка, який розбив вітрину банку, затримали за гарячими слідами

18.12.13 10:44 0 1203
Наряд Державної служби охорони у місті Ковелі затримав зловмисника, який розбив вітрину відділення банку, коли той звернувся до медичного закладу.

О 23 годині 15 хвилин на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони Волинської області надійшов сигнал “Тривога” з відділення банку, що знаходиться у місті Ковелі. За вказаною адресою терміново було направлено екіпаж групи затримання. Вже за лічені хвилини наряд знаходився на об'єкті, тож виявили розбите вікно банківської установи.

При ретельному огляді місця події міліціонери звернули увагу на сліди крові, які залишилися на розбитому склі та на землі. Тож правоохоронці припустили, що поранений зловмисник потребує медичної допомоги.

Пошук за слідами крові результату не дав. Тоді міліціонери звернулися до найближчих медичних закладів та аптек із проханням терміново повідомити міліцію у разі звернення до них особи з характерними травмами.

А вже через 40 хвилин із травмпункту ковельської лікарні до міліції зателефонували лікарі та повідомили , що до них із різаними ранами правої руки звернувся молодий чоловік. Після надання кваліфікованої медичної допомоги молодика доправили до відділку міліції.

Затриманим виявився місцевий житель, 1993 р.н. Правоохоронці встановлюють всі обставини події, тож дадуть належну оцінку його діям.

Ігор ПРОЦЕНКО,

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дефіцит держбюджету в ...
Наступна новина: Олег Панькевич клопоче про ...

КОМЕНТАРІ