В Закарпатській області іршавські правоохоронці розшукали юну втікачку-наречену

В Закарпатській області іршавські правоохоронці розшукали юну втікачку-наречену

18.12.13 09:51 0 735
Днями до чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернулась 48-річна жителька с.Кам′янське, яка повідомила про зникнення своєї 14-річної дочки. Знайшли ж дівчину аж в Київській області.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, на пошуки юної втікачки було орієнтовано весь особовий склад райвідділу.

Як з′ясували правоохоронці, дівчина зустрічалась із 20-річним хлопцем із Виноградівського району, який мав намір з нею одружитись. Напередодні ввечері хлопець завітав до дівчини додому, щоб її забрати і познайомити зі своїми батьками. В цей же вечір молоді поїхали з дому, не повідомивши матері дівчини. Мати, дізнавшись, що дочки немає у Виноградівському районі, куди та поїхала, почала телефонувати їй, але на телефонні дзвінки ніхто не відповідав. Після цього вона звернулась за допомогою до правоохоронців.

На щастя, місце знаходження 14-річної дівчинки працівники міліції встановили швидко. Вона без відома та дозволу матері поїхала разом зі своїм другом у м.Біла Церква Київської області. Тепер вона очікує свою матір, щоб разом з нею повернутись додому.

Як розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції майор Василь Волошиновський, з матір′ю юної втікачки буде проведено профілактичну бесіду та притягнуто її до адмінвідповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов′язків щодо виховання дітей).

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ