В Закарпатській області мукачівські правоохоронці викрили автомобільного крадія

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці викрили автомобільного крадія

18.12.13 13:42 0 749
Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся житель міста. Чоловік повідомив про крадіжку з його автомобіля акумуляторної батареї та автомагнітоли.

Транспортний засіб був припаркований у гаражі, крадіжку потерпілий помітив вранці. Сума збитків склала 1000 гривень.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку. Вже через кілька годин розшуковики встановили особу крадія. Ним виявився 30-річний мукачівець. У минулому був умовно засуджений за спричинення тілесних ушкоджень тещі. Встановивши особу крадія, було доведено не лише його причетність до злочину, а й отримано зізнання у скоєнні злочину.

Викрадені речі мукачівець сховав у себе вдома. Як пояснив сам правопорушник, він мав потребу у грошах, бо ніде не працює. Тому і вирішив вкрасти, а після крадене мав намір продати. Але його планам завадили співробітники міліції. А тепер крадію, очевидно, світить реальний термін покарання.

Речові докази вилучено. За даним фактом слідчим Мукачівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ