Ціну газу для України знижено до 268,5 дол. США

Ціну газу для України знижено до 268,5 дол. США

18.12.13 17:09 0 839
Доповнення до контракту “Газпрому” і “Нафтогазу України” передбачає зниження ціни російського газу для української держкомпанії до 268,5 долара за тисячу кубометрів, повідомив президент РФ Володимир Путін після підписання документа.

“Газпром” і “Нафтогаз” підписали доповнення, яке дає можливість “Газпрому”, що він і має намір робити – продавати Україні газ за ціною 268,5 долара за тисячу кубів. Зараз ця ціна близько 400 доларів була “, – сказав

Путін на прес-конференції за підсумками засідання російсько-української міждержавної комісії, повідомляють РИА Новости. Путін також додав, що Росія готова йти назустріч Україні в газовій сфері, але потрібно виробити ефективну і довгострокову схему взаємодії, а також перейти від дискусії про ціну на газ до прагматичної кооперації.

“Росія готова і далі йти назустріч партнерам, але перед нами стоїть завдання виробити дійсно ефективну і довгострокову схему взаємодії, перейти від постійних дискусій про ціну до прагматичної кооперації як з поставок газу на Україну, так і надійному транзиту”, – сказав Путін за підсумками засідання російсько- української міждержавної комісії.

www.unian.ua

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У будинку ...
Наступна новина: Луцький зоопарк до зими ...

КОМЕНТАРІ