На Хмельниччині проведено комплексне тактичне навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації пов’язаної з пожежею на об’єкті зберігання зерна

На Хмельниччині проведено комплексне тактичне навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації пов’язаної з пожежею на об’єкті зберігання зерна

18.12.13 08:46 0 778
16 грудня на Кононівському елеваторі «Веснянська дільниця», що в м. Старокостянтинів проведено комплексне тактичне навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації пов’язаної з виникненням пожежі в приміщенні матеріального складу. За тактичним задумом, внаслідок замикання електромережі на зерносушарці виникла пожежа, яка стрімко розповсюджується, і на момент прибуття перших підрозділів, вогонь уже охопив 120 кв. м приміщення. Вогнеборець добровільної пожежної охорони елеватора під час гасіння загорання отримав травми.

Оперативно на місце виникнення пожежі прибув черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини та служби взаємодії району – «швидка», електромережа, міліція, аварійна служба газу. Одночасно з ліквідацією пожежі проведено евакуацію людей, потерпілого рятувальники передали медикам.

У ході тренувань, перевірено готовність управління, сил та засобів служб цивільного захисту району до дій в умовах надзвичайної ситуації, організація та проведення аварійно-рятувальних робіт, відпрацювання питань взаємодії сил оперативного реагування.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переховуючись від ...
Наступна новина: Після зустрічі з Суркісом ...

КОМЕНТАРІ