Напередодні Різдва у Львові відбудеться зустріч Любка Дереша та Андрія Любки

Напередодні Різдва у Львові відбудеться зустріч Любка Дереша та Андрія Любки

18.12.13 12:06 0 690
26 грудня у конференц-залі львівського Палацу мистецтв відбудеться зустріч «Подорожі. Люди. Чудеса» двох унікальних людей, подібних за покликанням, але таких різних за вдачею письменників Любка Дереша та Андрія Любки.

Про це автори повідомили журналістам телеканалу ZIK.

«Подорожі. Люди. Чудеса» - саме таку назву має зустріч двох унікальних людей, подібних за покликанням, але таких різних за вдачею. Вони багато мандрували, вчилися, писали, пили, відкривали для себе нові простори пізнання світу реального і того, котрий вони виписують на папері чи екрані лептопа. Кожен із них здобував популярність по-своєму. Запальний Андрій і загадковий Любко – ну чим не вибухова суміш?

Львів напередодні Різдва і з революційним настроєм. Їм буде про що вам розповісти. Це буде справжній передноворічний подарунок - з іще ніколи не читаними текстами, розповідями про найцікавіші подорожі та найкращих людей, яких вони зустрічали в житті. І обов’язково - про чудеса, неймовірні історії, які колись із ними трапилися.

Зустріч Андрія Любки і Любка Дереша відбудеться у четвер, 26 грудня, о 19:00 у конференц-залі львівського Палацу мистецтв. Попередній продаж квитків за телефоном: 0630753984.

Сторінка події в соцмережі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через кордон Закарпаття ...
Наступна новина: У Львові встановлюють ...

КОМЕНТАРІ