Святослав Вакарчук та Юрій Луценко стали лауреатами Esquire Україна

Святослав Вакарчук та Юрій Луценко стали лауреатами Esquire Україна

18.12.13 11:21 0 649
Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук за версією відомого видання Esquire Україна став «Музикантом року». Його фотографію розмістять на січневій обкладинці журналу.

Шанувальники одразу ж зраділи за свого кумира і додали, що «Вакарчук чесно заслужив це звання». Однак були й ті, хто не погодився з цим і зауважив, що співачка Руслана зробила набагато більше на Євромайдані, тож музикантом року мала б стати саме вона, повідомляє ТСН.

Водночас у номінації Esquire «Люди року. Повернення» переміг Юрій Луценко, про що йдеться на сайті Третьої української республіки. Як зазначається, він вийшов на свободу в квітні, відсидівши у в’язниці і колонії 27 місяців. Більшу частину року провів на трибунах і в ефірах: закликав вибрати єдиного кандидата в президенти від опозиції і пообіцяв пред’явити програму оновлення країни.

«Колишній організатор акцій протесту, колишній комендант Майдану і колишній міністр внутрішніх справ – тобто людина, яка добре знає ціну насильству, – він раз за разом говорить про те, як важливі ненасильницькі методи опору», – висловився про політика історик Ярослав Грицак.



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі пожежа ...
Наступна новина: У листопаді безробіття в ...

КОМЕНТАРІ