В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці за кілька годин розкрили крадіжку з будинку

В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці за кілька годин розкрили крадіжку з будинку

18.12.13 13:03 0 846
Невідома особа, в ніч на 13 грудня поточного року, шляхом відважування дерев’яної балки проникла в приміщення гаражу, звідки таємно викрала декілька блоків сигарет, та 20 пляшок горілки. Правоохоронці взяли до уваги характер та спосіб скоєння злочину.

З метою перевірки отриманої інформації був проведений ряд необхідних оперативно-розшукових заходів та здійснено аналіз скоєних подібних крадіжок з будинків за останній час. В результаті злагодженої роботи працівників сектору карного розшуку Надвірнянського районного відділу міліції було затримано двох людей у складі, яких була молода жінка та раніше судимий чоловік за аналогічний злочин.

За місцем проживання злочинців правоохоронці провели санкціоновані обшуки, під час яких виявили та вилучили знаряддя скоєння злочинів, частину викраденого майна. Крім, того побачивши у себе на подвір’ї правоохоронців, підозрювані перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння помітно почали нервувати, на запитання про крадіжки не могли надати конкретної відповіді, постійно змінювали свої свідчення, намагаючись ввести оперативників в оману, але це їм не вдалося. Під тиском незаперечних доказів чоловіки повністю зізнались у скоєному. Для з’ясування всіх обставин, зловмисників було затримано та доставлено до райвідділу міліції.

Наразі слідчим відділом Надвірнянського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ